Oppo X pliabil 2021- avantaje si dezavantaje

Daca esti un fan al telefoanelor pliabile, poate ca ai auzit ca si compania Oppo si-a lansat un telefon pliabil. Acest tip de telefoane nu este preferat de foarte multe persoane, nu toata lumea se va obisnui sa foloseasca un astfel de telefon, chiar daca este un telefon de viitor. La fel ca orice alte telefon, la fel ca orice alt dispozitiv, exista unele elemente, unele specificatii care sunt foarte bune si reprezinta un avantaj major pentru multe persoane, dar au si unele dezavantaje. Daca vrei sa afli care specificatii si functii sunt considerate niste avantaje si care sunt dezavantajele acestui nou telefon de la Oppo, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Voi incepe cu avantaje, iar un prim avantaj este lipsa unui decupaj in ecran. Pentru unele persoane va fi foarte ciudat la prima vedere, dar apoi te vei obisnui si iti va placea. Pe telefon, pe ecran nu exista nicio balama, pentru ca asa a fost el construit. Ecranul este cel mai reusit de pana acum de la telefoanele pliabile. Ecranul nu este din sticla, dar compania spune ca este posibil sa revina cu unele imbunatatiri.

Oppo X 20201 are un ecran de 6,7 inci, astfel ca se poate utiliza cu o singura mana cand telefonul nu este pliat. Dar, cand telefonul este deschis, cand este pliat el nu se va mai putea utiliza cu o singura mana. Exista un buton care pliaza telefonul si functioneaza foarte bine si este amplasat bine. 

Procesul de pliere este mult mai bun decat la alte telefoane pliabile, se pliaza foarte usor si rapid, pentru ca are un mecanism foarte bun. Chiar daca ecranul afisa un anumit continut cand el era deschis, cand el se va inchide va afisa acelasi continut dar se va adapta dimensiunii. 

Oppo X 2021 permite incarcarea wireless, dar fara sa fie neaparat asezat pe un suport de incarcare si poate atinge viteze de pana la 7,5 W daca telefonul se afla pana la 10 metri de incarcator. 

Telefonul se pliaza in 2 modalitati, fie prin utilizarea butonului aferent, fie prin glisarea butonului in sus sau jos, sau atingerea dubla. Butonul se gliseaza foarte greu, deci atingerea dubla va fi mult mai eficienta

Alte telefoane pliabile au ecrane mult mai mari atunci cand sunt deschise, doar a acesta are un ecran de 6,7 inci cand este inchis si de 6,4 inci cand este deschis, iar la un telefon pliat se doreste ca ecranul sa fie mai mare.

Prin urmare, Oppo X 2021 este un telefon pliabil al companiei, dar la fel ca orice alt telefon, are avantaje si dezavantaje. Daca nu esti un fan al telefoanelor pliabile, este posibil sa nu iti fie pe plac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *