Casti pentru iPhone 12

Dupa cum bine stie toate lumea, noua serie de telefoane de la Apple, iPhone 12 nu mai vine in cutie cu incarcatorul si nici cu perechea de casti. Ceea ce inseamna ca daca iti doresti o pereche de casti, va trebui sa iti cumperi una separat. Dar asta nu inseamna ca trebui sa te rezumi doar la AirPods Pro, pentru ca exista si alte modele de casti potrivite pentru iPhone de la alte companii. In functie de bugetul de care dispui, poti sa alegi o pereche de casti mai scumpa sau una mai ieftina. Pentru a afla care sunt unele dintre cele mai bune casti pentru iPhone 12, te invit sa ramai cu ochii pe descrierile de mai jos.

Beats Flex costa 50 de dolari si este o alternativa ieftina pentru AirPods, calitatea sunetului este mai buna decat cea a castilor anterioare, dar si decat a AirPods. Se descurca foarte bine si in timpul apelurilor, durata de viata a bateriei este mai buna, dar pentru unele persoane, banda ce se aseaza in jurul gatului va fi un impediment.

Mpow X3 costa 50 de dolari, calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este clar, basul este puternic si au si functia de anulare a zgomotului, care este destul de buna. Castile sunt confortabile si vin la pachet cu mai multe varfuri de silicon. Durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore. Calitatea apelurilor este buna si iti poti auzi vocea, pentru a nu vorbi prea tare.

AirPods Pro  costa 170 de dolari si au functia de anulare a zgomotului, performantele sunt foarte bune, designul este elegant, iar calitatea sunetului este foarte buna, dar exista si alte casti ce se descurca mai bine la capitolul sunet. Se descurca bine si in timpul apelurilor.

Beats PowerBeats Pro se gasesc la un pret de 149 de dolari, se gasesc in mai multe culori vesele, calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este dinamic si sunt potrivite pentru sport, ele fiind rezistente la apa.

Beast Solo Pro costa 300 de dolari si sunt primele casti ale companiei care au functia de anulare activa a zgomotului, dar functia se poate dezactiva pentru a economisi durata de viata a bateriei, iar o dubla atingere activeaza modul de transparenta. Sunt dotate cu cipul H1 de la Apple, ceea ce inseamna ca au asistentul vocal Siri. Calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este bine echilibrat, basul este puternic si castile sunt foarte confortabile, mai ales ca sunt de tipul peste ureche.

Acestea fiind spuse, daca tocmai ti-ai cumparat un iPhone 12 si ai nevoie de o pereche de casti, acestea sunt unele dintre cele mai bune modele, unele mai eiftine, altele mai scumpe, dar poti alege perechea care are specificatiile pe placul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *