Accesoriile de baza pentru orice telefon

Tehnologia a avut o evolutie impresionanta, ceea ce a dus la crearea smartphone-urilor, care reprezinta un obiect foarte important pentru fiecare dintre noi. In urma cu 10-15 ani, cu ajutorul telefoanelor tot ce puteai sa faci era sa suni pe cineva sau sa ii trimiti un SMS, dar acum, prin intermediul smartphone-urilor poti sa faci o multime de lucruri, de la trimiterea unui mesaj pe Whatsapp, pana la cautarea informatiilor pe Google. Tocmai pentru ca telefoanele sunt atat de importante pentru noi, vrem sa avem grija de ele, sa nu le scapam, sa nu le zgariem, sa nu pateasca nimic, iar de aceea in randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai importante accesorii pentru telefoane, plus accesoriile importante legate de functionarea lor, de incarcarea lor. 

Cel mai important accesoriu este incarcatorul care vine in cutie cu telefonului. Fara acesta telefonul ar functiona doar cat ar tine bateria, o zi sau doua. Telefoanele de ultima generatie, cele mai recent lansate au si incarcator wireless, dar de obicei acestea se cumpara separat, nu vine in cutie cu telefonul. 

Un accesoriu foarte important legat de protejarea telefonului este folia de protectie. Este foarte important ca imediat dupa achizitionarea telefonului sa iti cumperi folia, pentru ca daca ti-ai cumparat un Samsung Galaxy A8 2015 si nu ai avut folie pe el si l-ai scapat pe o suprafata dura, exista sanse foarte mari ca display-ul acestuia sa fie spart, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie de o inlocuire a geamului la Samsung Galaxy A8 2015, care te va costa o suma destul de mare de bani. 

Alt accesoriu important legat de protectie este husa, care la unele telefoanele mai noi lansate, se gasesc direct in cutie. In cazul in care nu este in cutie o husa poti sa iti cumperi fie online, fie de la magazinele pentru accesorii de telefoanele si se gasesc intr-o multime de culori, modele, imprimeuri, fapt ce face ca husa sa fie un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului. Husele sunt fie de silicon care protejeaza doar spatele, fie de tip carte care protejeaza intregul telefon. 

Bateria externa este un accesoriu foarte util si foarte multe persoane o folosesc, pentru ca in cazul in care nu esti acasa, nu esti in apropierea unei prize pentru a-ti pune telefonul la incarcat, in conditiile in care tu mai ai nevoie de telefon si acesta ramane fara baterie, bateria externa iti va fi de mare ajutor. 

Acestea fiind spuse, acestea sunt cele mai importante accesorii pe care un telefon ar trebui sa le aiba, iar in cazul in care nu ai un incarcator, o folie si o husa de protectie este mai mult decat indicat sa mergi sa ti le cumperi cat mai repede posibil. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *