Zvonuri despre Samsung Galaxy Fold 3

Compania Samsung urmeaza sa lanseze noua serie Galaxy S21 si exista zvonuri ca deodata cu aceasta seria s-ar putea lansa si urmatorul telefon pliabil al companiei, adica Galaxy Fold 3. Fold 3 vine ca o urmare a modelului lansat in septembrie 2020, Fold 2, care a adus o serie de imbunatatiri modelului Fold original. Pentru a afla cateva zvonuri lebgate de noul telefon pliabil de la Samsung, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Un zvon spune ca data de lansare a telefonului s-ar putea sa fie in iunie, fiind destul de devreme avand in vedere ca Fold 2 s-a lansat in septembrie. Fold 3 s0ar putea sa nu fie chiar urmatorul telefon pliabil al companiei, pentru ca mai intai s-ar putea sa se lanseze Z Flip 3.

Samsung Galaxy Fold 2 a avut un pret urias, de 1.999 de dolari, ceea ce sugereaza ca Fold 3 ar putea avea un pret similar cu acesta.

Un alt zvon despre specificatiile Galaxy Fold 3 se refera la includerea unui S Pen, dar acest stilou ar necesita unele modificari ale afisajului pentru a functiona.

Se mai spune ca Z Fold s-ar putea imbina cu seria Note pentru a crea o singura serie ce se concentreaza pe productivitate. Cu toate acestea, Samsung a anuntat ca seria Note va fi intrerupta, iar Z Fold 3 va primi un S Pen. Pentru fanii seriei Note nu este o veste imbucuratoare, dar este posibil ca Galaxy S21 Ultra sa contina un S Pen.

Un alt zvon se refera la faptul ca Fold 3 ar putea avea o camera in ecran, doar ca s-a spus ca ar deteriora foarte mult calitatea ecranului, dar si a pozelor, deci sansele sa aiba o asemenea camera sunt destul de slabe.

Se aude ca vor fi 2 versiune Fold 3, ambele fiind compatibile cu reteaua 5G, doar ca o versiune va fi Z Fold Lite. 

S-ar dori ca Fold 3 sa aduca un spatiu de stocare mai mare, poate chiar existenta versiunii de 512 GB sau chiar 1 TB, dar 256 GB nu este o memorie suficienta pentru un telefon atat de mare pe care il utilizezi in cea mai mare parte a activitatilor.

S-ar mai dori sa fie mai usor de utilizat cu o singura mana, sa se implementeze un mecanism mai simplu de deschidere a telefonului.

Camerele ar fi ideal daca ar fi mai bune, pentru ca Fold 2 nu realiza poze atat de bune ca seria S20 sau Note 20.

Pentru un ecran atat de mare ar fi eficient sa aiba mai multe abilitati de multitasking.

Prin urmare, daca ai vrea sa iti cumperi anul acesta un telefon pliabil, Samsung Galaxy Fold 3 nu se stie sigur cand se va lansa, dar sa speram ca va avea imbunatatirile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *