Alegerea service-ului potrivit

Telefoanele reprezinta niste obiecte foarte importante pentru noi si oricat am avea grja de ele sa nu le scapam, sa nu le stricam, unele defectiuni se pot intampla fara sa fie vina noastra. Dar atunci cand ducem telefonul la un service gsm avem pretentia ca el sa fie reparat cu mare atentie si grija, iar reparatia sa fie de calitate. Dar nu trebuie sa mergem la primul service gsm care ne apare in cale, ci trebuie ales in functie de ce telefon ai, adica IOS sau Android. Daca nu sti cum sa alegi service-ul gsm potrivit pentru telefonul tau, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Daca ai un IOS, trebuie sa stii ca acest tip de telefoane este unul mai pretentios, mai fragil si mai sensibil. De aceea, el ar trebui dus la un service gsm specializat in reparatii de Iphone, pentru ca cei de acolo sunt experimentati in toate reparatiile posibile la Iphone, asa ca nu va fi nimic care ii ia prin surprindere si sa nu fie pregatiti. Dar la service-urile gsm universale, este posibil sa nu aiba tot ce este necesar pentru reparatie, adica piese, instrumente si este posibil sa nici tehnicienii sa nu poata sa se descurce ce acea reparatie. Asa ca, daca ti s-a stricat bateria, la Iphone 8 de exemplu, este cel mai bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone pentru a inlocui bateria la Iphone 8.

In schimb daca ai un Android, lucrurile sunt mult mai simple, pentru ca ele nu sunt atat de fragile, sensibile si pretentioase ca cele de la Apple, asa ca, poti sa mergi cu un telefon Android la un service gsm universal pentru orice reparatie.

Mai exista o metoda dar este doar pentru cei care se pricep la reparatii si au tot ce este necesar pentru reparatie la ei acasa. Asa ca, poti sa repari telefonul de acasa pentru a economisi niste bani, dar doar cu conditia mentionata. In caz contrar, este posibil sa atingi unele piese sensibile care daca nu trebuiesc atinse, se vor strica si tot la service va trebui sa mergi doar ca va trebui sa platesti dublu, asa ca mai bine mergi direct la service. 

Daca esti norocos si ti s-a stricat telefonul cat timp este in garantie, trebuie sa mergi in baza bonului si a certificatului de garantie la companie si nu va trebui sa platesti nimic. Dar acest aspect se aplica doar in cazul in care nu ai stricat tu telefonul. 

Acestea fiind spuse, daca ai un IOS trebuie sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone, dar daca ai un Android poti sa mergi la service gsm universal. Indiferent de ce tip de telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si nu ai tot ce este necesar pentru reparatie la tine acasa, pentru ca este posibil sa platesti dublu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *