Camera de la Iphone 12 VS Iphone 12 Pro VS Iphone 11 Pro

Pentru fanii Iphone-urilor, lansarea seriei noi de Iphone 12 a fost o veste foarte buna, pentru ca unii utilizatori voiau sa faca un upgrade. Dar daca ai deja un Iphone 11 Pro de anul trecut, poate ca te intrebi daca se merita acest upgrade sau nu. Si daca ar fi sa alegi dintre cele 4 telefoane ale seriei Iphone 12, pe care ar trebui sa il alegi? Acum, voi face o comparatie doar referitor la camerele telefoanelor Iphone 12 si 12 Pro si Iphone 11 Pro de anul trecut. Deci, daca vrei sa vezi ce telefon are camera mai buna, fii cu ochii pe ce va urma. 

Iphone 12 si 12 Pro au camerele asemanatare, au aceleasi camere de spate de 12 MP, principale si ultra-largi, doar ca Iphone 12 Pro mai are un teleobiectiv si un senzor Lidar.Pozele realizate cu camerele principale sunt la fel, nu exista diferente intre ele. Intre pozele realizate cu camerele ultra-largi exista o diferenta care este foarte mica, aproape ca nu este sesizabila. Cand vine vorba despre pozele in conditii de lumina scazuta, pozele sunt exact la fel. Pozele cu zoom optic de 2x sunt mai bune la Iphone 12 Pro, datorita camerei cu teleobiectiv, la Iphone 12 pozele cu zoom nu sunt atat de calitative. Pentru portrete, tot Iphone 12 Pro se descurca mai bine, datorita senzorului Lidar. Iphone 12 este o alegere potrivita.

Pozele realizate cu camere principale ale Iphone 12 Pro si Iphone 11 Pro sunt mai diferite, Iphone 11 Pro are culori mai reci si 12 Pro mai calde. Cele cu camerel ultra-largi sunt mai bune la Iphone 12 Pro pentru ca sunt mai detaliate. Pozele cu zoom sunt mai reusite la Iphone 11 Pro pentru ca are un senzor si obiectiv ISO. Iphone 11 Pro este suficient de bun.

Iphone 12 are acelasi pret ca Iphone 11 Pro, au aceiasi senzori, iar pozele cu camera principala sunt la fel. Cu camera ultra-larga, Iphone 12 realizeaza poze mai bune pentru ca sunt mai detaliate. Cu modul de noapte, Iphone 12 are un avantaj pentru ca are un obiectiv mai luminos, desi pozele sunt destul de asemanantoare. Iphone 11 Pro nu are modul de noapte pe camera ultra-larga. Camera ultra-larga este mai buna la Iphhone 12, chiar daca in ceea ce priveste zoom-ul, Iphone 11 Pro este mai bun.

Acestea fiind spuse, daca ai deja un Iphone 11 Pro nu se merita sa renunti la el, pentru ca realizeaza in continuare poze foarte bune. Daca ai un telefon mai vechi, poti sa optezi pentru Iphone 12, avand in vedere ca nu exista prea multe diferente intre Iphone 12 si 12 Pro si in plus 12 este mai ieftin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *