Telefoane bune sub 500 de dolari

Anul acesta producatorii de telefoane au fost nevoiti sa se adapteze dupa greutatile care au aparut si au fost nevoiti sa se axeze si pe lansarea telefoanelor accesibile. Asa ca, cei care nu au un buget atat de mare pentru un telefon, sa aiba o varietate mai mare din care sa aleaga. Chiar daca au preturi mai mici, au un procesor puternic, caracteristici premium, camere cu functii moderne. In randurile de mai jos voi prezenta cateva telefoane bune sub 500 de dolari. 

Incepem cu Apple Iphone SE care se gaseste la un pret de 375 de dolari. Telefoanele de la Apple nu au avut nicioadata preturi atat de mici. SE are incarcare wireless, specificatiile camerei similare cu cele de la Iphone 11, este rezistent la apa, doar ca nu are o mufa pentru casti. Daca vrei un Iphone, dar nu ai un buget mare, SE este o alegere foarte buna. 

Google Pixel 4A se gaseste la un pret de 350 de dolari. Are un ecran de 5,81 inci si vine intr-o singura culoare de negru. Are o mufa pentru casti, ecranul este mai mare decat la Pixel 4 si are un spatiu de stocare de 128 GB. 

Samsung Galaxy A51 costa 400 de dolari si a fost lansat anul acesta. Are 4 camere de spate, un cititor de amprente sub ecran si o memorie extensibila. Samsung s-a asigurat ca pe langa seria scumpa S20 si Note 20, va lansa telefoane sin mai accesibile. 

Motorola Moto G Stylus costa 270 de dolari si are un stiloul care este incorporat. Are camere triple de spate, un spatiu de stocare de 128 GB si  bateria cu o capacitate mare de 4.000 mAh. 

Samsung Galaxy A50  se gaseste la un pret de 350 de dolari si este modelul care s-a lansat anul trecut. Are un ecran AMOLED de 6,4 inci, un cititor de amprente sub ecran si o mufa pentru casti. 

Motorola Moto G Power se gaseste la 230 de dolari, are o baterie de 5.000 mAh, care poate dura si 4 zile la o singura incarcare. Are 3 camere de spate, inclusiv un teleobiectiv macro, un ecran de 6,4 inci si o memorie extensibila. 

Motorola Moto Z4 costa 500 de dolari si este compatibil cu reteaua 5G. A fost lansat anul trecut, are o camera de 260 de grade. 

Samsung Galaxy S9 se gaseste la 230 de dolari, este rezistent la apa, are incarcare wireless, memorie extensibila, mufa pentru casti, ecran curbat OLED. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un telefon, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc si telefoane mai ieftine si care sa fie bune, sa aiba specificatii premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *