5 lucruri despre Huawei P40 Pro

Huawei si-a lansat seria P40 care este cuprinsa din 3 modele, P40, P40 Pro si P40 Pro Plus si compania spera ca sunt suficient de bune ca sa doboare telefoanele Iphone 11 Pro, Samsung Galaxy S20 si OnePlus 8. Huawei P40 Pro Plus se poate gasi la un pret de 900 de lire sterline si din cauza disputelor cu americii, nu se vinde deloc in SUA. Totusi, daca planuiesti sa iti cumperi acest telefon, cred ca inainte de a-l cumpara trebuie sa te informezi cu privire la cateva lucruri pentru care sa nu fi dezamagit cand il cumperi. Din cauza certurilor cu SUA, acesta serie de la Huawei nu mai are niciun serviciu de la Google, nici Google Play Store, dar telefonul are 5G si o camera foarte buna. Cel mai scump telefon din serie, P40 Pro Plus este si mai bun, are o camera si mai buna, avand un zoom optic de 10x. In randurile de mai jos voi spune care sunt acele 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Huawei P40 Pro inainte de a-l cumpara. 

Primul este lipsa serviciilor Google, inclusiv lipsa Gmail, Youtube, Maps sau Chrome. Daca nu poti renunta la aplicatiile Google, aceasta serie nu este potrivita pentru tine. Dar Huawei s-a ocupat sa inlocuiasca serviciile Google cu propriile servicii. Are propriul mail, browser, magazin de aplicatii. Exista si aplicatii care nu sunt disponibile din magazinul de aplicatii, precum Instagram sau o aplicatie de editare foto, Adobe Lightroom. Facebook si Whatsapp nu sunt disponibile direct, dar magazinul iti va arata de unde sa le descarci din browser. Huawei incearca sa colaboreze cu cat mai multi dezvoltatori pentru a avea mai multe aplicatii in magazin. 

P40 Pro are 5G, ceea ce inseamna ca trebuie sa te afli intr-o zona unde exista 5G si sa exista un plan telefonic activat pentru a putea beneficia de aceasta retea. Daca nu te afli intr-o zona 5G, un telefon 5G ar fi mult prea mult, mult prea scump. 

Camera telefonului are 4 lentile, un zoom standard, obiectiv cu unghi mare, obiectiv cu zoom optic de 5x si un senzor de adancime. Chiar daca pozele sunt foarte bune, mai trebuiesc facute cateva modificari in ceea ce priveste software-ul. Temperatura generala a culorilor nu este atat de buna, nu are culori atat de naturale, dar daca nu compari pozele cu alte telefoane nu vei observa. 

Daca vrei o camera mai buna, atunci ar trebui sa optezi pentru P40 Pro Plus care are un zoom optic de 10x. 

Nu cumpara telefonul pe negru sunt si alte culori mult mai interesante si atragatoare si daca tot cheltuiesti asa multi bani, macar sa iti cumperi un telefon care va iesi in evidenta, nu unul plictisitor si clasic negru. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *