Boxe wireless

Boxele wireless sunt niste dispozitive foarte utile, din ce in ce mai multe persoane au macar o boxa in casa lor. Daca atunci cand gatesti obisnuiai sa asculti muzica la casetofon, la radio, poti sa faci un update si sa iti cumperi o boxa wireless. Exista si modele mai scumpe, dar sunt si modele mai ieftine, durata de viata a bateriei este foarte mare, dispun de control vocal, unele sunt impermeabile, au o calitate buna a sunetului. In functie de bugetul si de activitatile la care ai nevoie de o boxa, poti sa iti alegi una dintre modelele de mai jos. 

Daca ai nevoie de o boxa wireless care sa fie principala sursa de muzica si ai nevoie de ea pentru mai multe scopuri si activitati, poate te-ar interesa modelul de 600 de lire sterline care ofera o calitate foarte buna a sunetului si are o serie de functii. Daca ai un buget mai mare si vrei sa ai performanta inalta, este posibil sa cheltui mai mult de 600 de lire sterline. Modelul Bowers & Wilkins Formation Wedge care costa 899 de lire sterline sau Naim Mu-so care costa 1.299 de lire sterline. Linn Series 3 costa 2.950 de lire sterline si este cea mai buna boxa wireless. Toate boxele de mai sus pot sa gestioneze fisiere audio digitale de inalta rezolutie, pot sa transmita muzica prin Bluetooth sau prin Wi-Fi. Acestea nu sunt boxe inteligente, dar pot fi controlate de un alt difuzor Alexa, Siri sau Google Assistant. 

Daca nu vrei sa ai neaparat cea mai inalta performanta si ai nevoie de o boxa pentru gradina, bucatarie sau alta camera, poti obtine un model mai ieftin si care tot ofera rezultate bune. Amazon Audio Pro, Sonos sunt boxe bune care au preturi cuprinse intre 100 si 250 de lire sterline. Nu accepta audio de inalta rezolutie, dar in rest sunt foarte bune. Ele permite controlul vocal, au Bluetooth. 

Daca ai nevoie de o boxa pentru petreceri sau pentru calatorii, trebuie sa te orientezi catre modele care au o durata de viata a bateriei mare. De exemplu, Ultimate Ears costa mai putin de 100 de lire sterline sau Wonderboom 2 care costa 70 de lire sterline. Boxele sunt mici, portabile, rezistente la apa, au o durata lunga de viata a bateriei. Modelul Sonos Move costa 379 de lire sterline si are in plus controlul vocal. 

Apple are si o boxa wireless, Apple HomePod, care costa 279 de lire sterline. Asa ca, daca esti utilizatorul unui Iphone, poate ca aceasta boxa ar fi mai potrivita pentru tine. 

Prin urmare, daca ai nevoie de o boxa wireless, este important sa iti stabilesti scopurile sau la ce anume ai nevoie de boxa aceea, pentru a te putea orienta catre un model care se potrivieste tipurilor de activitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *