Samsung Galaxy S10 Lite deblocat

Seria Galaxy S10 care s-a lansat anul trecut, s-a lansat cu preturi destul de mari, dar de cand au aparut telefoanele S20, preturile au mai scazut. Modelul Samsung Galaxy S10 Lite este varianta mai accesibila, dupa varianta S10E, care este cea mai ieftina. Dar acum se poate gasi Galaxy S10 Lite deblocat la un pret de 449,99 de dolari pe Amazon. Acest prt cred ca este cel mai ieftin care s-a inregistrat pana acum, aflandu-se cu o reducere de 200 de dolari din pretul sa obisnuit. Dar daca vrei sa il cumperi, indicat ar fi sa te grabesti pentru ca acest pret este valabil pentru o perioada limitata de timp. 

Chiar daca este un telefon mai accesibil din gama S10, acest lucru ne trimite cu gandul ca este un model care nu are atat de multe functii performante, o bateria mai slaba si alte caracteristici mai slabe. Dar de fapt, acesta are un ecran mai mare decat toate telefoanele, inclusiv decat S10 Plus, care are un ecran de 6,4 inci. Lite are un ecran de 6,7 inci, are o baterie mai mare decat celelalte modele si are caracteristici similare cu acestea, cum ar fi un ecran Super AMOLED, HDR si multe altele. Nici camera acestui telefon nu se lasa mai prejos, avand o camera tripla cu lentile macro ultra largi, 48 de megapixeli cu unghi larg si inca una de 5 megapixeli. Spatiul de stocare este de 128 GB, la fel ca S10 Plus, iar bateria este de 4.500 mAh, doar ca acesta nu accepta incarcarea wireless. 

Daca nu iti place acest telefon, la o reducere foarte mare ar mai fi fost Samsung Galaxy A51 cu un pret de 289 de dolari si o reducere de 111 dolari, doar ca nu se mai gaseste la acest pret. La un pret bun mai este OnePlus 6T deblocat pentru 300 de dolari. Indiferent de ce marca sau model de telefon ai alege, este foarte important sa ti cont de faptul ca pretul la lansare este unul foarte mare, dar pe parcurs el se va mai ieftini, asa ca mai bine mai astepti, dar nu cumpara un telefon la lansare. Nu se merita sa cheltuiesti atat de multi bani pentru un telefon abia lansat, pentru ca dupa o perioada de timp se va ieftini si vei regreta ca ai ales sa dai atat de multi bani pe el. 

Acestea fiind spuse, daca erai pe punctul de a-ti lua un telefon, daca ai de gand sa iti iei un telefon, optiunea Samsung Galaxy S10 Lite este una foarte buna, mai ales ca are un pret de 449,99 de dolari, fiind cel mai mic pret de pana acum. Daca vrei sa il cumperi trebuie sa te grabesti pentru ca oferta este valabila pentru o perioada scurta de timp. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *