Incuietori Wi-Fi Smart – review

Daca te afli intr-o zona mai nesigura unde se intampla destul de des jafuri, iar daca in vecinii a avut loc ultimul jaf, poate ca ai presimtirea ca tu vei urma, iar daca nu faci ceva in privinta aceasta, vei avea o situatia foarte neplacuta. De aceea, ar fi fost indicat sa iti cumperi o noua incuietoare, una inteligenta, care este foarte usor de instalat. 

Aceasta incuietoare va fi disponibila abia in luna august, este dotat cu Wi-Fi si costa 249 de dolari, care este un pret de destul mare. Are un design nou, este mult mai mic decat cele de dinaintea sa. Majoritatea acestor incuietori inteligente sunt dotate cu o baterie foarte maresi carcase care sunt montate pe usa ta. O sa duree o perioada de timp pentru a te obisnui cu acest nou model, mai ales ca este un model foarte mic. Exista o creasta, iar deasupra acesteia se afla un sigiliu pentru a spune daca usa ta este incuiata sau nu. Aceasta incuietoare este dotata cu baterii CR123. 

Incuietoarea se instaleaza foarte usor, nu necesita prea mult timp si dupa instalare va trebui sa iti descarci aplicatia care este disponibila atat de IOS, cat si pe Android, unde se afla si un ghid care te poate ajuta. Va trebui sa iti potrivesti corect adaptorul de incuietoare pentru blocare, dupa aceea pe ea vor aparea doua aripi. 

Inainte de a incepe procesul asigura-te ca usa se inchide bine, pentru ca incuietoarele inteligente au probleme cand vine vorba de a bloca usile care nu se inchid prea bine. Asigura-te ca ai o buna conexiune Wi-Fi, iar daca nu ai o conexiune Wi-Fi buna va afecta atat instalrea incuietorii, cat si performanta de zi cu zi. 

Acest sistem este foarte usor de instalat, iar instructiunile sunt usor de urmarit. Multe incuietoare inteligente se conecteaza si cu bluetooth, ceea ce insemna ca poti sa o deblochezi cand esti in apropierea casei. Dar pentru a-l controla de oriunde te afli, ai mare nevoie de Wi-Fi. Aceasta incuietoare este compatibila cu Siri, Alexa si Google pentru a-i da diferite comenzi. Se vor aloca chei virtuale utilizatorilor de blocare suplimentare care va ramane gratuita si vei primi de fiecare data notificari cand se va intampla ceva cu usa ta. In plus, vine cu un senzor DoorSens pentru a stii daca cineva lasa usa deschisa, o inchide sau o lasa neblocata. Daca activezi o functie, atunci cand te afli la o distanta de 200 de metri, usa se va bloca, doar ca trebuie sa dispozitivul tau sa aiba mereu WiFi-ul pornit. 

Acesta fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi acest dispozitiv inteligent, o incuietoare inteligenta, o vei putea face din luna august si vei fi foarte multumit de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *