Telefoanele Samsung Seria A

Din cauza faptului ca economia are de suferit destul de mult din cauza infectarii cu virusul corona, Samsung trebuie sa scoata telefoane mai ieftine, pentru ca vanzarile la telefoanele prea scumpe nu vor mai fi atat de mari in aceasta perioada, de aceea Samsung trebuie sa isi schimbe planurile si sa lanseze telefoane mai ieftine. 

De aceea, miercuri Samsung a dezvaluit ca va lansa 6 telefoane din seria A, care vor incepe de la 110 dolari. Si Apple se reprofileaza si se grabeste cu lansarea telefonului mai ieftin adica Iphone 9. Gama S este populara pentru ca este mult mai ieftina decat cele din seria S si Note, care sunt cele mai scumpe la Samsung. A introdus chiar si doua modele A 5G, A51 costa 500 de dolari si A71 costa 600 de dolari. 

Telefoanele sunt bune, performante, rapide si unele dintre ele, adica cele mai scumpe, au camere foto cu mai multe lentile care sunt mai bune si alte imbunatatiri, durata de viata a bateriei mai mare. Galaxy A01 si A51 vor intra pe piata joi, in timp ce telefoanele 5G se vor lansa abia in vara. 

Caleb Slavin a anuntat ca seria A se adreseaza in special consumatorilor care vor elemente performante si bune, dar la un pret mai mic. 

Cei de la Samsung si Apple au scumpit preturile la telefoanele noi si pana acum o persoana care voia un telefon nou aloca un buget de 1.000 de dolari pentru el, dar din cauza pandemieie atat productie, cat si vanzarile sunt afectat si un cumparator nu va mai fi dispus ca cheltuiasca asa multi bani pentru un telefon nou si tehnologia 5G va intarzia, tot din cauza pandemiei. Expedierile telefoanelor au cunosc o scadere de 38% in luna februarie, iar vanzarile telefoanelor flip vor scadea pana la 13%, in timp ce alte modele de smartphone vor scadea cu aproximativ 11%. 

Pana acum telefoanele 5G era destul de costisitoare. S10 5G anul trecut a costat 1.299 de dolari, iar S10 4G era 900 de dolari. Galaxy A90 5G costa 749 de euro cand s-a lansat pe piata din Europa in octombrie. Dar A51 si A71 vor fi mai ieftine. 

Aceasta problema se aplica si in cazul Apple care urmeaza sa isi lanseze telefonul mai ieftin 5G care va costa in jur de 399 de dolari, iar pretul asta pentru un Iphone l-a mai avut modelul vechi de 4 ani. 

A51 va dispune de un ecran full HD, Super AMOLED, 6.5 inci, un tablou quad-core si un obiectiv principal de 48 megapixeli si suport de incarcare wireless. A71 va avea un ecran full HD, Super AMOLED Plus, 6,7 inci, un tablou quad-core, un obiectiv principal de 64 megapixeli si incarcare rapida. Ambele au 6GB RAM, baterii de 4.500 mAh si senzori de amprenta pe ecran si sloturi microSD care iti permite o memorie de 1TB. 

Prin urmare, daca vrei sa iti schimbi telefonul poti sa astepti pana se va lansa seria A de la Samsung care va avea preturi accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *